Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε το ταξί ο εξαφανισμένος 42χρονος ταξιτζής - Τι σημείωμα άφησε πίσω

Επέστρεψε ο 42χρονος ταξιτζής το εξαφανισμένο ταξί μετά από δύο εβδομάδες - Άφησε τα κλειδιά στη μητέρα του νόμιμου ιδιοκτήτη.

Σημεία ζωής έδωσε ο... εξαφανισμένος ταξιτζής, τα ίχνη του οποίο είχαν χαθεί ξαφνικά την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης, o 42χρονος ταξιτζής άφησε «στα κλεφτά» το ταξί πίσω στον νόμιμο ιδοκτήτη του και μετά... εξαφανίστηκε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος άφησε το ταξί στο συνεργείο του ιδιοκτήτη στο Κιλκίς, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό. Έπειτα ο 42χρονος παρέδωσε τα κλειδιά του οχήματος στη μητέρα του ιδιοκτήτη και άφησε ένα σημείωμα που έγραφε «θα επικοινωνήσω μαζί σου να σου δώσω εξηγήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε καταθέσει μήνυση στην αστυνομία για υπεξαίρεση όταν εξαφανίστηκε το ταξί και ως εκ τούτου η αστυνομία θα ερευνήσει αν υπάρχουν τυχόν φθορές στο όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που επέστρεψε το ταξί, ο 42χρονος ταξιτζής έχει κλείσει πάλι το τηλέφωνό του και κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του,

 

ZENITH