Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Κωτσόβολος πάει... Πλατεία

Στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία» μεταφέρεται το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Τι προβλέπουν οι συμφωνίες, πότε θα ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση.
της Άννης Καρολίδου
 
Στην καρδιά της αγοράς της Θεσσαλονίκης, στο εμπορικό κέντρο  «Πλατεία», επί της Τσιμισκή, μεταφέρεται το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της «Κωτσόβολος», από την περιοχή της ΧΑΝΘ όπου για χρόνια λειτουργεί. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο σχεδιασμός της γνωστής αλυσίδας, που ελέγχεται από τη βρετανική Dixons, προβλέπει μετεγκατάσταση του νυν καταστήματος (Τσιμισκή 137), στο νέο (Τσιμισκή 43), πριν το Πάσχα.
 
Η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει το μισθωτήριο με την Ηellas Capital Leasing, για το μεγαλύτερο τμήμα του καταστήματος που παλαιότερα στεγαζόταν η Carouzos, ενώ πρόκειται να μισθωθεί από την Alpha Aστικά Ακίνητα και ο 2ος όροφος, με καθαρή κάλυψη 364 τ.μ.
 
Image
kotso 2
 
 
Σχετική ανακοίνωση έγινε από στέλεχος της Alpha Αστικά Ακίνητα σε πρόσφατη ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, όπου λέχθηκε ότι «αναμένεται η εγκατάσταση του brand «Κωτσόβολος» στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», σε 1.200 τ.μ.».
 
Ήδη έχει υπογραφεί το μισθωτήριο με την Hellas Capital για τους χώρους του ισογείου, του υπογείου και του 1ου ορόφου (228 τ.μ., 270 τ.μ. και 267 τ.μ. αντίστοιχα), ενώ πρόκειται να υπογραφεί το μισθωτήριο και με την Alpha Αστικά Ακίνητα για το 2ο όροφο.
 
Έτσι, η «Κωτσόβολος» πάει στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης (Τσιμισκή 43), δίπλα ακριβώς στο Golden-i με τα προϊόντα τεχνολογίας της Apple και πολύ κοντά πλέον στο Public, αλλά και κοντά σε «Πλαίσιο» και «Ηλεκτρονική».
 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αγορά της Τσιμισκή έχει αρχίσει να ανακάμπτει μετά την πολύ δύσκολη τριετία μεταξύ 2011-2013, προσελκύοντας σημαντικούς παίκτες από το χώρο του λιανεμπορίου. 
 
Πρώτη δημοσίευση: 13:36
Business Story
Off

ZENITH