Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον περιφερειακό

Τριάντα τρεις αγροτικοί ελκυστήρες προερχόμενοι από Χαλκιδική, παρατάχθηκαν στη δεξιά λωρίδα του κόμβου Φοίνικα, Θεσ/νίκης- Μουδανιών.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Φοίνικα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, τριάντα τρεις αγροτικοί ελκυστήρες προερχόμενοι από Χαλκιδική, από τα μπλόκα Νέας Τρίγλιας και Γαλάτιστας, επιχείρησαν να φθάσουν μέχρι το πρώην υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν κατά μήκος της εθνικής οδού Νέων Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, αλλά στον κόμβο του Φοίνικα στάθμευσαν τα τρακτέρ, καθώς δεν τους επέτρεψε η Αστυνομία την είσοδό τους στην πόλη. Αυτή την ώρα τα τρακτέρ είναι σταθμευμένα στο συγκεκριμένο σημείο και δύο «κλούβες» της Αστυνομίας εμποδίζουν την κίνησή τους προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι αγρότες προσπάθησαν να περάσουν πάνω από τις προστατευτικές μπάρες για να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε δέντρα δίπλα στην άσφαλτο, καθώς τα τρακτέρ επιχείρησαν να εισέλθουν στην πόλη μέσα από τα χωράφια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη Θεσσαλονίκη διεξάγεται μόνο από ένα ρεύμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές αυτοκινήτων.

ZENITH