Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση σε οδηγό ταξί

Η ληστεία σημειώθηκε στο δρόμο Ραιδεστού-Τριαδίου, στις 20.45, όταν ο δράστης με την απειλή πιστολιού απέσπασε χρήματα από τον οδηγό και τράπηκε σε φυγή. Πρόκειται για την τέταρτη επίθεση σε βάρος οδ
Νέα επίθεση κατά οδηγού ταξί σημειώθηκε στο δρόμο Ραιδεστού-Τριαδίου, στις 20.45, το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για το τέταρτο κρούσμα τις δύο τελευταίες μέρες και το όγδοο σε διάστημα περίπου δύο μηνών που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο άγνωστος δράστης προσποιήθηκε τον πελάτη και κατάφερε απειλώντας με πιστόλι τον οδηγό να του αποσπάσει χρήματα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Μετά τη ληστεία ο δράστης επιβιβάστηκε σε όχημα συνεργού του και εξαφανίστηκε.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για το άτομο που τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι, λίγες ώρες νωρίτερα, οδηγό ταξί, τον οποίο προσπάθησε να ληστέψει. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην περιοχή του Ζωολογικού Κήπου.

Τα συνεχή περιστατικά του τελευταίου διαστήματος έχουν προκαλέσει την έντονη όσο και εύλογη ανησυχία των οδηγών ταξί, οι οποίοι κάθε μέρα που περνάει κυριεύονται από όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια και ζητούν επιτακτικά πλέον την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα αυτοκίνητα.

ZENITH