Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οκταήμερο οδικής ασφάλειας

Οκταήμερο οδικής ασφάλειας, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 20 Ιανουαρίου, διοργανώνει το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Οκταήμερο οδικής ασφάλειας, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 20 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, διοργανώνει το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα δε των γυναικών και των νέων οδηγών, για θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά και για καθημερινά ζητήματα που αφορούν στην οδήγηση.

Το οκταήμερο οδικής ασφάλειας απευθύνεται ξεχωριστά στις γυναίκες και στους νέους οδηγούς. Ειδικοί του αυτοκινήτου και επώνυμοι καλλιτέχνες θα πληροφορούν τους νεαρούς και τις γυναίκες οδηγούς για θέματα ασφαλούς οδήγησης, ενώ πρώτοι προσκεκλημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξάγονται διαγωνισμοί με πολλά και σημαντικά δώρα, θα διανέμονται χρηστικά αναμνηστικά στους επισκέπτες αλλά και ένα ειδικό πολυσέλιδο έντυπο για την οδική ασφάλεια, το οποίο αναφέρεται στις καθημερινές «σπαζοκεφαλιές» της οδήγησης, δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για διάφορα θέματα.

ZENITH