Skip to main content

Θετικά μηνύματα για τις ελληνικές τράπεζες

Τα μηνύματα που λαμβάνουν το τελευταίο 48ωρο κορυφαία στελέχη ελληνικών τραπεζών, θεωρούνται και είναι αισιόδοξα - περισσότερο απ’ ότι εντός των ελληνικών ορίων.
Στο Λονδίνο βρίσκονται το τελευταίο 48ωρο κορυφαία στελέχη ελληνικών τραπεζών, συμμετέχοντας σε road shows που διοργανώνονται στη βρετανική πρωτεύουσα για την παρουσίασή τους. Τα μηνύματα που λαμβάνουν θεωρούνται και είναι αισιόδοξα - περισσότερο απ’ ότι εντός των ελληνικών ορίων. Το συμπέρασμα αυτό είναι κοινό σχεδόν για το σύνολο των τραπεζιτών, που είχαν την ευκαιρία να τα πουν με διαχειριστές μεγάλων ξένων funds, τις τελευταίες ώρες. Και είναι αυτή η αίσθηση που τους κάνει να αισιοδοξούν ακόμη περισσότερο για την επόμενη μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα road shows είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις αρχές της άλλης εβδομάδας, με τη συμμετοχή και πάλι μεγάλων ελληνικών τραπεζών. Τη διοργάνωση, μάλιστα, αυτή τη φορά θα αναλάβει μια παλιά γνώριμη, η Goldman Sachs.

ZENITH