Skip to main content

Θετικό βήμα στο σημερινό Eurogroup «βλέπει» ο Σταθάκης

Την πεποίθηση πως στο σημερινό Eurogroup θα γίνει ένα ακόμη βήμα ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της λίστας μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση, εξέφρασε ο Γιώργος Σταθάκης.

Την πεποίθηση πως στο σημερινό Eurogroup θα γίνει ένα ακόμη βήμα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης της λίστας μεταρρυθμίσεων που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

«Νομίζω ότι σήμερα θα είναι ένα Eurogroup, που θα γίνει ένα ακόμα θετικό βήμα. Οι προτάσεις που καταθέτει η κυβέρνηση δημιουργούν το πλαίσιο το οποίο ήταν αναμενόμενο, ένα βήμα δηλαδή προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων της κυβέρνησης μέχρι τέλος Απριλίου», ανέφερε από τα Χανιά στο περιθώριο εκδήλωσης για την υπογραφή σύμβασης δημιουργίας του νέου επιχειρηματικού πάρκου της πόλης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Σταθάκης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητική. «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει απόφαση ή αν θα προχωρήσομε σε κάποια τεχνική διαδικασία από εδώ και πέρα, αλλά σίγουρα θα είναι ένα βήμα το οποίο προδικάζει ένα καλό αποτέλεσμα», σημείωσε.

ZENITH