Skip to main content

«This is my Habitat» είναι το κεντρικό μήνυμα της Habitat

Ο γενικός διευθυντής της Οmnishop A.Ε., αντιπροσώπου των habitat στην Ελλάδα κ. Γιώργος Σαλάχας δηλώνει ότι προχώρησε η εταιρία σε πραγματικές μειώσεις τιμών σε αρκετά και σημαντικά προϊόντα habitat.

Αλλάζει τη στρατηγική της και λανσάρει τη νέα πανευρωπαϊκή της καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα το «this is my Habitat», η πρωτοπόρος εταιρεία οικιακού εξοπλισμού και επίπλων στην Ευρώπη Ηabitat. Η καμπάνια, αντικατοπτρίζει τη νέα φιλοσοφία των habitat, που στόχο έχει να απελευθερώσει τους ανθρώπους, ώστε να εκφράζονται ελεύθερα μέσα στο δικό τους σπίτι.


Το μήνυμα «this is my Habitat» πρεσβεύει τη δημιουργική έκφραση της προσωπικότητας. Ότι δηλαδή, ανεξάρτητα από το χώρο όπου ζει κανείς, μπορεί να περιβάλλεται από αντικείμενα με στιλ, που εκφράζουν την προσωπικότητά του. Έτσι, στη νέα καμπάνια το βασικό στοιχείο είναι ο άνθρωπος, η καθημερινότητα, οι μικρές στιγμές χαλάρωσης και έκφρασης μέσα στο σπίτι του. 


Ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας «this is my Habitat» επιλέχθηκε το supermodel Helena Christensen η οποία μοιράζεται μαζί μας το δικό της ξεχωριστό στιλ και τον τρόπο που εμπνεύστηκε από τα habitat για να εκφρασθεί στο δικό της σπίτι. Αργότερα στην καμπάνια, θα εμφανιστεί και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Bjorn Borg, καθώς και απλοί καταναλωτές των habitat φωτογραφημένοι στα σπίτια τους. 

 

Για περισσότερα από 40 χρόνια τα habitat αναθεωρούν διαρκώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το χώρο τους, συμβάλλοντας στη δημιουργία ωραίων και άνετων σπιτιών, για να ζει κανείς και να απολαμβάνει. Με το «this is my Habitat» αυτή η πεποίθηση εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και εισάγεται μια νέα κουλτούρα στη διακόσμηση χώρων, που προτείνει το πάντρεμα διαφορετικών στιλ – από τα πιο μοντέρνα έως και αυτά που ακολουθούν πιο κλασικές γραμμές.


Όπως δήλωσε Γενικός Διευθυντής της Οmnishop A.Ε., αντιπροσώπου των habitat στην Ελλάδα ο κ. Γιώργος Σαλάχας: «Καλωσορίζουμε τη νέα εποχή habitat, όπως αυτή αποτυπώνεται στο καινούργιο μας μήνυμα «this is my Habitat». Πρόκειται για μια νέα ολοκληρωμένη φιλοσοφία και στρατηγική των habitat, που υιοθετήθηκε μετά από πανευρωπαϊκή έρευνα και θα εφαρμοστεί παντού - από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες μέσα στα καταστήματα, έως τη νέα πιο προσιτή τιμολογιακή πολιτική μας. Ήδη, η νέα Συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 09 είναι πιο προσιτή από ποτέ άλλοτε. Επιπλέον, προχωρήσαμε σε πραγματικές μειώσεις τιμών σε αρκετά και σημαντικά προϊόντα habitat. Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε ότι τα habitat είναι ένα brand προσιτό για όλους εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο σπίτι τους, που να εκφράζει την προσωπικότητά τους».


Σχετικά με τα Habitat


Το πρώτο κατάστημα habitat άνοιξε το 1964 στο Λονδίνο από τον Terence Conran, εμπνευστή της φιλοσοφίας Habitat. Έχοντας ως βασικές αρχές του, τη δημιουργία θαλπωρής και άνεσης στο σπίτι, με αντικείμενα προσιτά για όλους, ο ιδρυτής της habitat δημιούργησε μια εταιρεία που, για περισσότερα από 40 χρόνια, ηγείται στην αγορά και παραμένει πρωτοπόρα στο χώρο του design, αλλά και στις καρδιές των καταναλωτών.


Η habitat στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τον Όμιλο Yalco, μέσω της θυγατρικής του Omnishop Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει από το 2008 την αποκλειστική αντιπροσωπεία και τα δικαιώματα της habitat στην Ελλάδα.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Yalco

 

Η Yalco Σ. Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε., που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, είναι μία ελληνική εταιρεία με μεγάλη παράδοση που ιδρύθηκε το 1920 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 1995. Ο όμιλος Yalco σήμερα απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζομένους και περιλαμβάνει, πέντε εταιρείες.

Η Οmnishop A.E., με 46 καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω franchise, η Rota Κέντρο Logistics A.E., η εταιρεία διανομής των κλιματιστικών Haier, Excel A.E., η Yalco Hungary Kft  και η S.C. Yalco Romania Srl. είναι οι εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο Yalco, τον μεγαλύτερο διανομέα ειδών οικιακής και επιτραπέζιας χρήσης, καθώς και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, στην Ελλάδα.

ZENITH