Skip to main content

Θύμα bullying η 22χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της

Σοβαρές καταγγελίες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη της, η οποία μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, έκανε η μητέρα της. Το σημείωμα της 22χρονης.

Σοβαρές καταγγελίες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη της, η οποία μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, έκανε η μητέρα της.

«Την έβριζαν συνέχεια, δεν έχει φίλους, δεν έχει επαφές με κανέναν» είπε στους δημοσιογράφους. Όπως είπε η μητέρα της παλαιότερα την είχαν χτυπήσει κιόλας.

Ανέφερε, ακόμη, ότι την είχε πάει σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει με τα προβλήματά της, ενώ, είπε ότι οι συμμαθητές της την έλεγαν «Κωλοπόντια» και την κορόιδευαν επειδή δεν φορούσε ανοιχτά ρούχα, ήταν συνεσταλμένη και δεν είχε ερωτικές επαφές με αγόρια.

«Της έλεγα “Μαρία μου κάνε υπομονή να πάρεις ένα χαρτί γιατί είναι δύσκολα, άσχημα χρόνια”» λέει κλαίγοντας η μητέρα της 22χρονης.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό, που συνέβη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το μάθημα. Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, βρέθηκε σημείωμα που γράφει ότι συμμαθήτριές της είχαν επιθετική συμπεριφορά μαζί της. Αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά και δίνει ονόματα.

ZENITH