Skip to main content

Τι είπε ο Βαρουφάκης για το περίφημο κασκόλ (φωτο)

Ποια ήταν η απάντηση που έδωσε μέσω Twitter ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε χρήστη που τον προκάλεσε λέγοντας πως το κασκόλ που φορούσε στο Eurogroup κοστίζει 500 ευρώ.

Δια του προσφιλούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter, απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, για το περίφημο Burberry κασκόλ, το οποίο επέλεξε να φορέσει στο έκτακτο Eurogroup της Τρίτης.

Η συγκεκριμένη ενδυματολογική πινελιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ακόμη κι από ξένους δημοσιογράφους, με κάποιον εξ αυτών, ενδεικτικά, να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η Κριστίν Λαγκάρντ έβαλε δερμάτινα και ο Γιάνης Βαρουφάκης κασκόλ γνωστού σχεδιαστή. Προμηνύεται συμβιβασμός».

Ωστόσο, το... τιτίβισμα που προκάλεσε την απάντηση του κ. Βαρουφάκη, ήταν αυτό του χρήστη George Proev, ο οποίος σχολίασε: «Ο Γιάννης Βαρουφάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες για το αξίας 500 ευρώ κασκόλ που φορούσε».

«Αφού ρωτάς, είναι ένα προ δωδεκαετίας δώρο της γυναίκας μου. Ικανοποιήθηκες τώρα;», ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών.

Image
Τι είπε ο Βαρουφάκης για το περίφημο κασκόλ (φωτο)

ZENITH