Skip to main content

Τι είπε ο Ιωαννίδης για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Άρη

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη και ενασχόλησής του με τα διοικητικά των «Κιτρίνων», μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη και ενασχόλησής του με τα διοικητικά των «Κιτρίνων», μίλησε σήμερα ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «όταν έχεις θέληση για κάτι το κάνεις για πάντα και σε οποιαδήποτε ηλικία. Βλέπετε τον Ίβκοβιτς που συνεχίζει ή τον Μαρκαριάν που ήρθε εδώ για την Εθνική και μακάρι να τα πάει καλά. Για μένα τον βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Εγώ παπάδες δεν πουλάω. Αν τυχόν ποτέ μπλεχτεί ο Ιωαννίδης, θα βγει παλικαρίσια και θα το πει. Για την ώρα δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Να τελειώσει πρώτα αυτή η χρονιά και να φύγει ο Άρης από την ερασιτεχνική κατηγορία».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις των συνδέσμων οπαδών με τις διοικήσεις των ομάδων, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως «οι σύνδεσμοι είναι οι ελέγχοντες. Η διοίκηση κάνει κουμάντο. Όταν θα είσαι ταυτόχρονα και ελέγχων και ελεγχόμενος, τότε θέλεις δεν θέλεις θα στραβώσει το κλίμα. Ο καθένας έχει άποψη και καλό είναι να έχει άποψη, όμως, δεν είναι υποχρεωτικό αυτός που είναι υπεύθυνος να δέχεται όλες τις απόψεις».

ZENITH