Skip to main content

Τι είπε ο Σαμαράς στους συνεργάτες του για την άλλη εβδομάδα

Σήμα αντεπίθεσης για να καλυφθεί η όποια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δύο αλλεπάλληλες συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες.

Σήμα αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο, για να καλυφθεί η όποια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δύο αλλεπάλληλες συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες, το τελευταίο 48ωρο. Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται ακόμα και να μπει στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο μιας ήττας την ερχόμενη Κυριακή από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι "η ΝΔ θα κερδίσει". Μάλιστα, όπως λένε αυτήκοες μάρτυρες, έφτασε στο σημείο να υψώσει τους τόνους ακόμα και σε δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι επιχείρησαν να θέσουν σε συζήτηση το θέμα της διαχείρισης μιας ενδεχόμενης ήττας στις 25 Ιανουαρίου.

Το γεγονός είναι ενδεικτικό της πρόθεσης του να παλέψει με όλα τα μέσα την εκλογική διαδικασία, θεωρώντας ότι στο τέλος θα στεφθεί νικητής. Ο ίδιος, επίσης, φαίνεται να είναι αυτός που απορρίπτει την προοπτική ενός ντιμπέιτ με τον μεγάλο αντίπαλό του, Αλέξη Τσίπρα, θεωρώντας ότι "η μάχη θα κριθεί στην βάση, στο λαό". Γι' αυτό και έχει ζητήσει να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα του, με δημόσιες εμφανίσεις του σε όλη την χώρα, την τελευταία εβδομάδα, μολονότι είναι πλέον εμφανές ότι στο επιτελείο του έχει επέλθει μια φυσιολογική κόπωση.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος "να τρέξει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπου χρειάζεται". Και το ίδιο απαιτεί να κάνουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι οποίοι ξεκινούν την μέρα τους νωρίς το πρωί, με τον "πρωινό καφέ" και τελειώνουν αργά το βράδυ με ...σύσκεψη.

ZENITH