Skip to main content

Τι ενώνει τον Πάγκαλο με τον Μπουτάρη;

Το κατώφλι του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου πέρασε πριν από λίγες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η κοινή τους αγάπη το
Το κατώφλι του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου πέρασε πριν από λίγες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος  Γιάννης Μπουτάρης, την ώρα που στα πράσινα στελέχη της Θεσσαλονίκης επικρατεί αναβρασμός για την ακινησία που δείχνει το ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την επιλογή των εκλεκτών του στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε το κρασί, η κοινή αγάπη του κ.Πάγκαλου και του κ. Μπουτάρη και συγκεκριμένα μια κίνηση που γίνεται για να δοθεί άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού μια έκταση 500 στρεμμάτων στο Τατόϊ όπου θα φυτευθούν όλες οι ελληνικές ποικιλίες αμπέλου και γενικότερα θα δημιουργηθεί ένα κέντρο για τον οίνο. Φυσικά από τη συζήτηση των δυο ανδρών δεν θα μπορούσε να λείψει και το καυτό θέμα των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Εξάλλου, ο κ. Μπουτάρης δεν κρύβει την επιθυμία του να εξασφαλίσει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος. «Φυσικά και θα ήταν σημαντικό να είχα τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστως και θα το δεχόμουν», τόνισε μιλώντας στη Voria.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος. Μάλιστα, εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταλήξει σε κομματικό υποψήφιο.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο κ. Μπουτάρης δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα των συναντήσεων του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και πρόκειται να συναντηθεί με τους ενδιαφερόμενους από το πράσινο στρατόπεδο.

ZENITH