Skip to main content

Τι προτάθηκε στους Κινέζους να αγοράσουν

Αγώνα δρόμου να ...πουλήσουν στους Κινέζους της Cosco διάφορα assets του ελληνικού δημοσίου, που θεωρούνται και είναι βαρίδια έκαναν το προηγούμενο 48ωρο υπουργοί της κυβέρνησης, με πενιχρά, όμως, απο
Αγώνα δρόμου να ...πουλήσουν στους Κινέζους της Cosco διάφορα assets του ελληνικού δημοσίου, που θεωρούνται και είναι βαρίδια έκαναν το προηγούμενο 48ωρο υπουργοί της κυβέρνησης, με πενιχρά, όμως, αποτελέσματα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο επικεφαλής του κινεζικού κολοσσού, κάπτεν Γουέι Τζιαφού, εξήγησε σε όλους τους τόνους και προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η εταιρία του είναι ναυτιλιακή και κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε εξ αντικειμένου να ενδιαφερθεί για ενεργειακά projects ή για projects που αφορούν στους σιδηροδρόμους και τις μεταφορές εν γένει. Επίσης, εμπράκτως διαψεύστηκε και η πληροφορία που ήθελε την Cosco να υπόσχεται την εξαγορά ελληνικού χρέους, ύψους 25 δισ. ευρώ. Στην πραγματικότητα όπως αποκαλύπτεται τώρα ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα ούτε από την ελληνική και πολύ περισσότερο ούτε από την κινεζική πλευρά. Το πιθανότερο είναι ότι για μια ακόμα φορά είχαμε να κάνουμε με ευσεβείς πόθους διαφόρων στην Αθήνα.

ZENITH