Skip to main content

Τι πρότεινε ο Πανταλάκης για την Αγροτική

Μια πρόταση - πακέτο, η οποία προβλέπει τη συγχώνευση της Αγροτικής Τράπεζας, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της Τράπεζας Αττικής, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Αspis Bank, «κατέβασε»
Μια πρόταση - πακέτο, η οποία προβλέπει την συγχώνευση της Αγροτικής Τράπεζας, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της Τράπεζας Αττικής, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Αspis Bank, η οποία, ως γνωστόν, έχει μετονομασθεί κι έχει εξαγορασθεί από το Ταμιευτήριο, «κατέβασε» χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θ. Πανταλάκης.

Για την ακρίβεια, ο κ. Πανταλάκης κατέθεσε μια πιο βελτιωμένη προσφορά σε σχέση με αυτή της περασμένης Παρασκευής, όταν έγινε η πρώτη ενημέρωση από την πλευρά του. Χθες, λοιπόν, λένε οι πληροφορίες, ο επικεφαλής της ΑΤΕ έκανε μια αναλυτικότερη παρουσίαση του θέματος, με μεγαλύτερη κοστολόγηση και πιο προσεκτικό υπολογισμό. Ο ίδιος ζήτησε από τον υπουργό και μια ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της προσφοράς της Πειραιώς. Αυτό το οποίο έγινε γνωστό είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα αύριο τελικά θα οριστεί ο σύμβουλος αποκρατικοποίησης, ο οποίος και θα αναλάβει να «τρέξει» το όλο θέμα και κατά συνέπεια σε αυτόν θα μπορεί να απευθύνεται ο κ. Πανταλάκης στο εξής για περισσότερες λεπτομέρειες.

ZENITH