Skip to main content

Τη στήριξη της ΝΔ στη μάχη κατά της τρομοκρατίας εξέφρασε ο Δένδιας

«Κάθε θετική εξέλιξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας είναι μια νίκη της κοινωνίας», δήλωσε ο Ν. Δένδιας μετά τη συνάντηση με τον Μ. Χρυσοχοΐδη.
Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λευτέρης Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του κ. Δένδια, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε:

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ενημέρωσε αναλυτικά για τις εξελίξεις στη μάχη που δίνει η Ελληνική κοινωνία εναντίον του φαινομένου της τρομοκρατίας. Αυτό που θα ήθελα να επαναλάβω και τόνισα και στον υπουργό είναι ότι η ΝΔ στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Κάθε θετική εξέλιξη σε αυτό τον αγώνα είναι μια νίκη της κοινωνίας. Είχα την ευκαιρία, ακόμη, να εκθέσω στον υπουργό τις σκέψεις μου για το κοινό έγκλημα και την αύξηση της εγκληματικότητας. Έναν τομέα στον οποίο, επίσης, η ελληνική κοινωνία δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη».

ZENITH