Skip to main content

Τι συνέβη στα Γρεβενά με τους κτηνοτρόφους - μαϊμού

Από το Φεβρουάριο του 2009 είχε βγει το πόρισμα των ελεγκτών για την υπόθεση των κτηνοτρόφων - μαϊμού, που εντοπίστηκε στα Γρεβενά.
Από το Φεβρουάριο του 2009 είχε βγει το πόρισμα των ελεγκτών για την υπόθεση των κτηνοτρόφων - μαϊμού, που εντοπίστηκε στα Γρεβενά. Αυτό αναφέρουν αρμόδιες πηγές της Αγροτικής Τράπεζας, οι οποίες, μάλιστα, διευκρίνιζαν χθες στη Voria.gr, ότι η καταγγελία είχε γίνει στην προηγούμενη διοίκησή της.

Η καταγγελία ανέφερε συγκεκριμένα ότι κτηνίατρος του νομού χορηγούσε ψευδείς βεβαιώσεις σε τρίτους, οι οποίοι εμφανίζονταν ως «κτηνοτρόφοι» και εισέπρατταν επιχορηγήσεις. Μάλιστα, την καταγγελία φέρεται να έκανε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος διαπίστωσε ότι άσχετοι με το επάγγελμα συγχωριανοί του, εισέπρατταν την ίδιες επιδοτήσεις με τον ίδιο. Η ίδια η Αγροτική, εν προκειμένω, δεν είχε σχέση με το «έγκλημα», καθώς πλήρωνε τις εντολές που ελάμβανε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι αυτές γίνονταν από τα γκισέ της είχε σαν αποτέλεσμα η καταγγελία να γίνει στη διοίκησή της και το πόρισμα να συνταχθεί τελικώς πριν από 1,5 χρόνο. Τα υπόλοιπα, λίγο ως πολύ, είναι απλώς ιστορία ...

ZENITH