Skip to main content

Τι θα προτείνει στον Τσίπρα ο Κοντονής

Ποιο αναμένεται να είναι το πρώτο μέτρο που θα προτείνει για την αντιμετώπιση της βίας στα ελληνικά γήπεδα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της χώρας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αναμένεται να προτείνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στη μεταξύ τους συνάντηση στη Βουλή, σήμερα στις 14:40.

Ο κ. Κοντονής έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με την προοπτική να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πάταξη της βίας έως την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Εντούτοις, εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα, δραστικά μέτρα στο διάστημα που μεσολαβεί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να συνεχιστεί περαιτέρω η αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού αποτέλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια στο ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη, τα αντίστοιχα στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση των «αιωνίων» στο ποδόσφαιρο, αλλά και όσα ακουλούθησαν στην... απείρου κάλλους συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, εχθές Τρίτη.


 

ZENITH