Skip to main content

Την Κυριακή συνεδριάζει το Eurogroup για Ελλάδα

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup, για να συζητήσουν για το σχέδιο βοήθειας της Ελλάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup, για να συζητήσουν για το σχέδιο βοήθειας της Ελλάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση, τηλεδιάσκεψη... και την Κυριακή οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών (θα συναντηθούν)», δήλωσε στο Reuters ο Κουσνέρ, o οποίος επισκέπτεται την Κίνα ως μέλος ευρείας γαλλικής αντιπροσωπείας.

Νωρίτερα, η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Κριστίν Λαγκάρντ είχε δηλώσει πως ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Eurogroup το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας και εξέφρασε την ελπίδα της ότι θα βρεθεί λύση όσον αφορά στο ελληνικό θέμα πριν τη σύνοδο κορυφής της 10ης Μαΐου.

Για πιθανή τηλεδιάσκεψη έκανε λόγο σήμερα και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ZENITH