Skip to main content

Την Πέμπτη η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα του Παπάφειου

Για την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, μεταφέρεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του Παπάφειου Ορφανοτροφείου και απόφοιτοι του ιδρύματος, εναντίον της «Αττικό Μετρό ΑΕ».
Για την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, μεταφέρεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του Παπάφειου Ορφανοτροφείου και απόφοιτοι του ιδρύματος εναντίον της «Αττικό Μετρό ΑΕ». Τα ασφαλιστικά μέτρα, που ζητούν το «πάγωμα» των εργασιών στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος, επρόκειτο να συζητηθούν χθες, ωστόσο εξαιτίας τυπογραφικού λάθους στον αριθμό κατάθεσης των σχετικών εγγράφων μετατέθηκε η συζήτηση.

Για την εκδίκαση, ωστόσο, της υπόθεσης θα πρέπει να δοθεί ειδική άδεια από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, καθώς οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους από χτες και μέχρι την Παρασκευή.

Εντωμεταξύ, κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του σταθμού Παπάφειο. Ήδη έχει γίνει η εγκατάσταση και η οριοθέτηση του εργοταξίου, με την αντίστοιχη διαμόρφωση του χώρου. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί και περίφραξη γύρω από το εργοτάξιο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Νοεμβρίου πρόκειται να εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσε το Ίδρυμα στο ΣτΕ, ζητώντας την ακύρωση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.

Δ. Τ.

ZENITH