Skip to main content

Την προεδρία του ΒΕΘ θα διεκδικήσει ο Γ. Ιωαννίδης

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν ως το τέλος του έτους, ανακοίνω

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές οι οποίες εκτιμάται ότι θα διεξαχθούν ως το τέλος του έτους, ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, μέλος του ΔΣ του ΒΕΘ και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες».

Ο κ. Ιωαννίδης θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών -Νέοι Ορίζοντες» έχοντας ήδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του, «τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών του συνδυασμού που απαρτίζουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΒΕΘ, αλλά και επιχειρηματιών του νομού Θεσσαλονίκης».

«Καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του κ. Γ. Ιωαννίδη να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου του ΒΕΘ ήταν η προτροπή των συναδέλφων του οι οποίοι παλεύουν τα τελευταία χρόνια μέσα στην οικονομική κρίση χωρίς στήριξη από τη σημερινή διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και η επιμονή του πρώην Προέδρου του ΒΕΘ, κ. Σωτήρη Μαγόπουλου» υπογραμμίζεται.

Σύντομα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών- Νέοι Ορίζοντες», Γιώργος Ιωαννίδης θα ανακοινώσει ένα  ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για τη στήριξη των βιοτεχνών της Θεσσαλονίκης τους οποίους καλεί σε συστράτευση για την αλλαγή σελίδας στο ΒΕΘ και την επίλυση των προβλημάτων που «καίνε» τους μικρομεσαίους.

Ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης είναι μέλος του ΔΣ του ΒΕΘ εδώ και μια 12ετία και μέλος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ενώ έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του σωματείου αλουμινίου – σιδήρου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία του, Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε, δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταλλικών εξαρτημάτων και της κατασκευής μηχανημάτων σιδήρου.

ZENITH