Skip to main content

Την Τετάρτη η συνάντηση Γκιουλέκα - Παπαγεωργόπουλου

Με τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση της Τετάρτης βρίσκονται τα στελέχη της Αναγέννησης.
Της Χρύσας Κυριακού

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα με τον νυν δήμαρχο, και μέντορα κατά πολλούς του κ. Γκιουλέκα, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Σύμφωνα με συνεργάτες και των δύο ανδρών η συνάντηση θα έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, σαν κι αυτές που ο υποψήφιος δήμαρχος έχει πραγματοποιήσει με την Θ. Τζάκρη, τον Π. Ψωμιάδη και την Μ. Λιονή. Παρόλα αυτά, τα βλέμματα πολλών είναι στραμμένα στη συγκεκριμένη συνάντηση καθώς και τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί και πολλά για τις μεταξύ τους σχέσεις, ότι δεν είναι και στο καλύτερό τους σημείο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Γκιουλέκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης, κρατώντας αποστάσεις από τη σημερινή διοίκηση του δήμου. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος έσπευσε να απαντήσει στον κ. Γκιουλέκα υποστηρίζοντας το έργο τόσο του ίδιου, όσο και της δημοτικής του ομάδας.

Συναντήσεις με την «Αναγέννηση» 

Τη συνάντηση του κ. Γκιουλέκα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, περιμένουν με ενδιαφέρον και τα στελέχη της Αναγέννησης, καθώς όπως ισχυρίστηκαν ορισμένοι στη Voria.gr, από τη συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί πολύ πιθανόν και το μέλλον της σημερινής δημοτικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί είναι οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που είναι ενοχλημένοι με τις δηλώσεις Γκιουλέκα για ανανέωση του ψηφοδελτίου. Μάλιστα, ορισμένοι ακούστηκε να κάνουν παράπονα καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος έχει ξεκινήσει τις επαφές του, χωρίς να επικοινωνήσει, ούτε τηλεφωνικά, μαζί τους.

ZENITH