Skip to main content

ΤΙΤΑΝ: Κορυφαία επιχείρηση της Ευρώπης στην ανάδειξη ηγετών

Στην κορυφή της λίστας των Top Companies for Leaders στην Ευρώπη για το 2009, η οποία αναφέρεται σε επιχειρήσεις που εσωτερικά αναπτύσσουν και προωθούν ηγέτες, βρέθηκε η ΤΙΤΑΝ ΑΕ.
Διάκριση για την ΤΙΤΑΝ ΑΕ, η οποία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των Top Companies for Leaders στην Ευρώπη για το 2009 , η οποία αναφέρεται σε επιχειρήσεις που εσωτερικά αναπτύσσουν και προωθούν ηγέτες.

«Η ηγεσία δεν είναι κάτι το γενικό και το εναλλάξιμο. Επενδύουμε ουσιαστικά στην προσπάθεια δημιουργίας πρακτικών ανάπτυξης των ανθρώπων μας στα μέτρα των αναγκών της επιχείρησής μας, καθώς και στα μέτρα των αξιών μας και των επιθυμητών αρχών της ηγεσίας», τόνισε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

Η συγκεκριμένη λίστα είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης παγκόσμιας έρευνας, η οποία διεξάγεται από την Hewitt Associates (διεθνή εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων), σε συνεργασία με το RBL Group (σύμβουλοι σε θέματα HR) και το περιοδικό Fortune.

Η κατάταξη και επιλογή των επιχειρήσεων γίνεται από επιτροπή ανεξάρτητων κριτών, βασιζόμενη σε κριτήρια όπως η ισχύς των πρακτικών και της κουλτούρας ηγεσίας, τα παραδείγματα ανάπτυξης ηγετών σε διεθνή κλίμακα, ο αντίκτυπος της ηγεσίας στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις, οι επιχειρηματικές επιδόσεις και η εταιρική φήμη.

Σύμφωνα με τη Hewitt, το κύριο χαρακτηριστικό των Top Companies σε θέματα ηγεσίας, έναντι των υπολοίπων, είναι ότι συνέχισαν να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ηγετών στο εσωτερικό των επιχειρήσεών τους ακόμη και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

ZENITH