Skip to main content

Το ΑΠΘ γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα δασοπονίας

Φυτάρια θα διανέμει, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Καμάρα, το ΑΠΘ σε συνεργασία με φορείς Δασοπονίας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας,
Φυτάρια θα διανέμει, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Καμάρα, το Α.Π.Θ σε συνεργασία με φορείς Δασοπονίας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας, Κυριακή 21 Μαρτίου.

Στις 6 μμ στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. θα γίνει η κεντρική εκδήλωση, με ομιλητή τον Αν. Καθηγητή της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., Φίλιππο Αραβανόπουλο, με θέμα: «Δάσος: Καταφύγιο βιοποικιλότητας, από τα γονίδια έως τα οικοσυστήματα».

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν δασικά φυτάρια.

Οι εκδηλώσεις έχουν θέμα το «Δάσος, το τελευταίο καταφύγιο της ζωής» και διοργανώνονται από κοινού, από τη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., τη Διεύθυνση Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία, το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

ZENITH