Skip to main content

Το «διαβολο-τριήμερο» που φοβούνται οι ...υπουργοί

Ένα πολύ περίεργο τριήμερο και συγκεκριμένα αυτό που αποτελούν η 12η, η 13η και η 14η Αυγούστου προκαλεί έναν έντονο εκνευρισμό στους υπουργούς της κυβέρνησης τις τελευταίες ώρες.
Ένα πολύ περίεργο τριήμερο και συγκεκριμένα αυτό που αποτελούν η 12η, η 13η και η 14η Αυγούστου προκαλεί έναν έντονο εκνευρισμό στους υπουργούς της κυβέρνησης τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός επιστρέφει από την Πάρο στις 11 Αυγούστου το βράδυ και θα ξαναφύγει για την Πάρο στις 14 Αυγούστου το απόγευμα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν την πρωθυπουργική παρουσία στην Αθήνα με πολιτικές εξελίξεις και δη με ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Ο κ.Παπανδρέου θα βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Χρυσής Άμμου από σήμερα, ενώ στο νησί βρίσκεται ήδη εδώ και μέρες ο υπουργός Εσωτερικών κ.Γιάννης Ραγκούσης. Οι δύο τους, καθώς και κάποιοι άλλοι στενοί συνεργάτες του κ.Παπανδρέου, μέσα στα επόμενα 24ωρα εκτιμάται ότι θα λάβουν σοβαρές αποφάσεις για σειρά κρίσιμων θεμάτων και δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να έλθει στην Αθήνα για να τις ανακοινώσει και να επιστρέψει στην Πάρο για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου. Το σενάριο είναι πιθανό, αλλά βεβαίως δεν θα πρέπει να θεωρείται επ΄ ουδενί δεδομένο. Όλα είναι ρευστά...

ZENITH