Skip to main content

Το διεθνές τζετ σετ αγοράζει σπίτια στην Ελλάδα

Τα μεγάλα αστέρια του Χόλυγουντ έρχονται κι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έκαναν την αρχή στη Σαντορίνη, ενώ πιο πριν ο Τομ Χανκς είχε κάνει το πρώτο βήμα στην Αντίπαρο
Τα μεγάλα αστέρια του Χόλυγουντ έρχονται κι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έκαναν την αρχή στη Σαντορίνη, ενώ πιο πριν ο Τομ Χανκς είχε κάνει το πρώτο βήμα στην Αντίπαρο, αλλά φαίνεται ότι μαζί δημιούργησαν και τάση. Κι αυτό γιατί, έκτοτε, το παράδειγμά τους ακολούθησε μια πλειάδα ηθοποιών.

Από μεσιτικούς κύκλους αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η περίπτωση του Σον Κόνερι, και του Ρον Άτκινσον, των δύο γνωστών Βρετανών ηθοποιών, ενώ σπίτι στην Κέρκυρα αγόρασε πρόσφατα και ο Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς προσφάτως απέκτησε μια βίλα στη Σκιάθο, όπως και ο Εμίρ Κουστουρίτσα. Τέλος, μεσιτικά γραφεία αναζητούν αυτόν τον καιρό εξοχικές κατοικίες και για μια σειρά από άλλα διεθνώς γνωστά ονόματα όπως για παράδειγμα την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν ή τον Γερμανό πρωταθλητή της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

ZENITH