Skip to main content

Το ειρωνικό σχόλιο Καμμένου για τη Ραχήλ Μακρή

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή Ραχήλ Μακρή για το τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή Ραχήλ Μακρή για το τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

«Για τη Ραχήλ Μακρή απολογούμαι 2,5 χρόνια, δεν μπορώ άλλο. Ας απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, πια» σχολίασε.

Λίγο αργότερα, στο STAR σημείωσε: «Αυτά είναι αστεία πράγματα και κάνουν πολύ κακό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούνε πριν την πάρουν την κυρία Μακρή, με αυτές τις υπερβολές τις οποίες έλεγε και στο παρελθόν».

Οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε πάντως την έντονη δυσφορία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τα περί τύπωσης χρημάτων.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε μέσω twitter από όλους τους υποψήφιους «να μην αυτοσχεδιάζουν», αν δε γνωρίζουν ένα θέμα. Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού, ο οποίος από την πλευρά του κάλεσε τους υποψήφιους να προστατέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε ως εδώ με κόπο, αγώνες και αρχές. Ας το προστατέψουμε αυτό με σύνεση, οι εντός και οι εκτός» είπε χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Χουντής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η επίσημη γραμμή του κόμματος. «Δεν λέμε εμείς τέτοιο πράγμα. Δεν είναι η επίσημη γραμμή μας. Δεν ήταν τελείως στον “αέρα”», σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega, επισημαίνοντας, από την άλλη, πως ένα παρόμοιο μοντέλο είχε εφαρμόσει η Ιρλανδία.

ZENITH