Skip to main content

Το Επιμελητήριο Δράμας στη ΔΕΘ και στην έκθεση Θράκης

Σύσκεψη για τις συμμετοχές του Επιμελητηρίου Δράμας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην έκθεση Θράκης πραγματοποιήθηκε παρουσία του νομάρχη Δράμας, Κων. Ευμοιρίδη.
Οι μεγάλες εκθέσεις της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής αποτέλεσαν αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στο Επιμελητήριο Δράμας την Τετάρτη 10 Μαρτίου. Στελέχη της ΔΕΘ και του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) επισκέφθηκαν τη Δράμα και –παρουσία του νομάρχη Δράμας, Κωνσταντίνου Ευμοιρίδη- συζήτησαν με τα στελέχη του Επιμελητηρίου και εκπροσώπους φορέων του νομού σχετικά με τις συμμετοχές του Οργανισμού στις εκθέσεις αυτές.

Τα στελέχη της ΔΕΘ (Λ. Καρφέρη και Π. Καραδούκας) παρουσίασαν τις εκθεσιακές εκδηλώσεις και τις άλλες δράσεις της Διεθνούς Έκθεσης για το τρέχον έτος, ενώ  ειδική αναφορά πραγματοποιήθηκε στη 19η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση "Θράκη 2010", που θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή στα τέλη Μαϊου. Στη διάρκεια της σύσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις συμμετοχές του Επιμελητηρίου και των άλλων φορέων του νομού σε προηγούμενες διοργανώσεις και εξετάστηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης οργάνωσης των μελλοντικών συμμετοχών.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, τα μέλη της διοικητικής επιτροπής του Οργανισμού, Κυρ. Γρηγορίου, Στέφ. Γεωργιάδης και Γαβρ. Καμπουρίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών ν. Δράμας, Όθ. Μουμούρης και άλλα στελέχη του Επιμελητηρίου. Το ΔΕΚΑΜΑΘ εκπροσώπησε ο πρόεδρός του, Νίκος Χατζόπουλος.

ZENITH