Skip to main content

Το κρίσιμο λάθος (;) του Παπακωνσταντίνου

Ένας πόλεμος με άγνωστο προς το παρόν τέλος είναι αυτός που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και του υπουργού Μεταφορών Δ. Ρέππα, με αφορμή τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήν
Ένας πόλεμος με άγνωστο προς το παρόν τέλος είναι αυτός που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και του υπουργού Μεταφορών κ. Δ. Ρέππα, με αφορμή τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Όσοι, όμως, γνωρίζουν σε βάθος τις λεπτομέρειες της ιστορίας, υποστηρίζουν ότι αυτή η σπίθα δεν ήταν παρά μια από τις πολλές που οδήγησαν στη σημερινή πυρκαγιά. Θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι οι δύο υπουργοί δύσκολα θα τα «ξαναβρούν», γεγονός το οποίο, όπως υποστηρίζουν όσοι ξέρουν τις ενδοπασοκικές ισορροπίες, στο τέλος της ημέρας δύσκολα θα αποβεί υπέρ του επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου.

Κι αυτό γιατί ο κ. Ρέππας συγκεντρώνει την εκτίμηση του πρωθυπουργού για πολλούς και διάφορους λόγους, συναισθηματικούς, πολιτικούς και όχι μόνο. «Αυτή τη φορά, ο Παπακωνσταντίνου τα έβαλε με λάθος άνθρωπο», υποστηρίζεται αρμοδίως και διευκρινίζεται: «Ο Δημήτρης δεν είναι Λούκα και θα το αποδείξει συντόμως...».

Σημαντική διευκρίνηση: αυτή η τοποθέτηση γινόταν πριν ακόμα από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κ. Ρέππα στη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε για ...φάσκελα κι άλλα πολλά.

ZENITH