Skip to main content

Το Μαξίμου αναζητά τον υπουργό ...«καρφί»

Σε έναν απηνή διωγμό του «άγνωστου χ», ο οποίος είναι μέλος της ...κυβέρνησης και κάνει τις δηλώσεις - βόμβες για την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, βρίσκεται πλέον το Μέγαρο Μαξίμου.
Σε έναν απηνή διωγμό του «άγνωστου χ», ο οποίος είναι μέλος της ...κυβέρνησης και κάνει τις δηλώσεις - βόμβες για την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, βρίσκεται πλέον το Μέγαρο Μαξίμου. Η χθεσινή μίνι συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα του γερμανικού χρηματιστηρίου, στην οποία αναφερόταν ότι η Ελλάδα θα ζητήσει εξαίρεση του ΔΝΤ από το μηχανισμό διάσωσης, ερμηνεύθηκε ως αλλαγή τω όρων της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου κι έβαλε φωτιά στα spreads.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η αναζήτηση εντός του υπουργικού συμβουλίου προκειμένου να εντοπισθεί ο «δράστης» και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το βράδυ, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε «να τελειώνει αυτή η κατάσταση», η οποία δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ καιρό ακόμα «με διαρροές διαφόρων οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, αλλά όταν ερωτώνται απαντούν για να δείξουν ότι έχουν γνώση του πράγματος». Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι χθεσινές δηλώσεις ήταν αυτές που ξεχείλισαν το ποτήρι της αγανάκτησης για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που έδωσε εντολή να βρεθεί και να δημοσιοποιηθεί η «ταυτότητα» του υπουργού που μιλάει πολύ.

ZENITH