Skip to main content

Το ΠΑΣΟΚ τούς «ενώνει»

Οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη, στοχοποίησαν το ΠΑΣΟΚ ως τον μοναδικό αντίπαλο.
Το ΠΑΣΟΚ στοχοποίησαν ως τον μοναδικό εχθρό οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του σε φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ, τόνισε ότι από τις 30 Νοεμβρίου μοναδικός εχθρός θα είναι το ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι θα αξιοποιήσει νέους ανθρώπους και έκανε και πάλι αναφορά το τρίπτυχο «οργάνωση, ιδεολογία, ενότητα».

Ακόμα, ο κ. Σαμαράς, με σύνθημα «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», υπογράμμισε ότι η βάση νίκησε τους μηχανισμούς και τόνισε ότι θα μπει τέλος στα φέουδα.

Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι  πρέπει να αναδειχθεί η ιδεολογία της ΝΔ και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, για να ψηφίσουν, επαναλαμβάνοντας πως, όποιος και να βγει πρόεδρος, την επόμενη μέρα το κόμμα θα είναι ενωμένο σαν μια γροθιά.


Απότην πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη,κατά την επίσκεψή της σε έργα ανάπλασηςστου Ψυρρή, δήλωσε ότι:« Απέναντι στοΠΑΣΟΚ θα δώσουμε τη μάχη των ιδεών, αλλάθα τη δώσουμε με τις νέες ιδέες, οι οποίεςαπαντούν στα σύγχρονα προβλήματα τηςκοινωνίας και όχι με ιδέες που μυρίζουνναφθαλίνη».


«ΗΝΔ με αυτήν την προσέγγιση, κάνονταςπράξη τα νέα ρεύματα σκέψης θα μπορείνα γίνει ξανά μεγάλη και δυνατή»,πρόσθεσε.


Ο έτερος υποψήφιος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, από την Πάτρα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι δεν εγκαταλείπει τη «μάχη» της διαδοχής.

ZENITH