Skip to main content

Το ΠΔ για τα εργασιακά στη Βουλή ζητεί ο Καρατζαφέρης

Tην εισαγωγή του Προεδρικού Διατάγματος για τα εργασιακά στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Tην εισαγωγή του Προεδρικού Διατάγματος για τα εργασιακά στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, ευθύνες που δεν δείχνει ότι μπορεί να αναλάβει ολοκληρωτικά και πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μείνει αμέτοχος από αυτές τις πολιτικές ευθύνες», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στα εθνικά ζητήματα, υπογράμμισε πως η οικονομική κρίση προκαλεί αρνητικές εξελίξεις, ενώ εξέφρασε την αγωνία του για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τις συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, «οι οποίες δεν διυλίζονται όσο θα έπρεπε, όπως η συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου, αλλά και για το γεγονός ότι ο κ. Νταβούτογλου μεθοδεύει πράγματα τα οποία θα πρέπει να τύχουν σοβαρότερης μελέτης».

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τόνισε: «Νομίζω ότι και μόνο να σκεφτούμε ότι θα γίνουν εκλογές, ο κόσμος θα αρχίσει να μας δέρνει».

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά περί «εξαπτέρυγων του ΠΑΣΟΚ», ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, λέμε μια κουβέντα παραπάνω. Τον συμπονώ».

ZENITH