Skip to main content

Το πριμ της νίκης στο «Καραϊσκάκης» η αιτία της κόντρας Αναστασιάδη - παικτών;

Ποια φέρεται να ήταν η αφορμή για το έναυσμα της διαμάχης ανάμεσα στον Άγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Διαμάχη μεταξύ των παικτών του Δικεφάλου και του, αποπεμφθέντα πια από την ομάδα, Άγγελου Αναστασιάδη που πιθανώς κρύβει τα πρώτα της σημάδια στις ημέρες που ακολούθησαν της σπουδαίας νίκης του ΠΑΟΚ έναντι του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, το μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στον Αναστασιάδη και τους παίκτες ξεκίνησε λόγω ενός έξτρα πριμ που ήθελε να δώσει ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαριστές μετά το διπλό στο ντέρμπι του Φαλήρου.

«Αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Βρύζας μετέφερε στους παίκτες (μετά από επικοινωνία που είχε με τον μεγαλομέτοχο) την πρόθεσή του να τους μοιράσει ένα πολύ μεγάλο πριμ. Αυτό το πριμ, πράγματι δόθηκε, μετά τα Χριστούγεννα. Μόνο που ήταν διαφορετικό από αυτό που είχαν ενημερωθεί αρχικά. Κάθε ένας πήρε περίπου 3.500 ευρώ», σημειώνεται αρχικά στο δημοσίευμα.

«Ο Αναστασιάδης όταν είχε ενημερωθεί για το γεγονός είχε πει: "Δεν θέλω να μπαίνουν λεφτά στα αποδυτήρια, θα τα πάρετε μετά τα Χριστούγεννα". Οταν δόθηκαν τα χρήματα, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση. Μάλιστα, ρωτήθηκε ο Αναστασιάδης από αρκετούς παίκτες, να πει τι συνέβη και εάν ο ίδιος παρενέβη ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο να διαφοροποιήσει την αρχική του απόφαση για ένα μεγάλο πριμ», συνεχίζει.

«Τότε», σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «ο 62χρονος προπονητής, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε στα αποδυτήρια πως επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο. Και ανέφερε: "Εγώ του είπα να μην βάλει λεφτά μέσα στα αποδυτήρια, αυτά είναι του… έξω από εδώ"».

«Από την συζήτηση που έγινε, διαπιστώθηκε πως το αρχικό ποσό που ήθελε να δώσει ο Σαββίδης, μειώθηκε αισθητά, εξαιτίας της παρέμβασης του Αναστασιάδη», καταλήγει το δημοσίευμα.

 

ZENITH