Skip to main content

To TOMS Flagship Store στην Ελλάδα έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο TOMS Flagship Store στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Μαΐου, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, τόσο για τις αγορές σας, όσο και για στιγμές χαλάρωσης στο TOMS Cafe

Το πρώτο TOMS Flagship Store στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 22), στα τέλη Μαΐου, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, τόσο για τις αγορές σας, όσο και για στιγμές χαλάρωσης στο TOMS Cafe Area.

To κατάστημα – πολυχώρος θα φιλοξενεί όλες τις συλλογές με προϊόντα TOMS, τη Spring/Summer 2015, με αγαπημένα παπούτσια και γυαλιά, καθώς και δύο νέα One for One προϊόντα TOMS.

Πρόκειται για τη νέα σειρά από τσάντες για γυναίκες και άνδρες, με την αγορά των οποίων η εταιρεία, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, βοηθά τη μητέρα να φέρει με ασφάλεια το μωρό της στον κόσμο, παρέχοντας απαραίτητη εκπαίδευση και εξοπλισμό ζωτικής σημασίας.

Ακόμη, στο πρώτο TOMS Flagship Store θα διατίθεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο καφές TOMS Roasting Co., τον οποίο θα μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο TOMS Cafe Area, άλλα και να το προμηθευτεί για το σπίτι. Με την αγορά κάθε πακέτου καφέ, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η TOMS προσφέρει πόσιμο νερό, αρκετό για μία βδομάδα, σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη.

Image
To TOMS Flagship Store στην Ελλάδα έρχεται στη Θεσσαλονίκη

 

 

ZENITH