Skip to main content

Τον Μ. Θεοδωράκη επισκέπτεται ο Τσίπρας

Τον Μίκη Θεοδωράκη θα επισκεφθεί στις 10:30 ο πρωθυπουργός στον απόηχο της παρέμβασης του μουσικοσυνθέτη, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να καταργήσει όλα τα μέτρα των μνημονίων.

Τον Μίκη Θεοδωράκη θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο της παρέμβασης του μουσικοσυνθέτη, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να καταργήσει όλα τα μέτρα των μνημονίων και να βρει τη δύναμη να πει «έστω και τώρα «όχι» στο «nein» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Bόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30. Χθες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να τον συγχαρεί για το άρθρο του. Σε άρθρο του ο κ. Θεοδωράκης παρομοιάζει την κυβέρνηση με «άτυχο έντομο που από λάθος πέφτει στα δίχτυα της αράχνης ανήμπορο να αντιδράσει και να σωθεί».

Με αφορμή την απόφαση του Eurogroup καλεί τους κυβερνώντες «να οχυρωθούν στην εθνική νομιμότητα που τους προσφέρει η πλειοψηφία στη Βουλή και να στραφούν αποφασιστικά στον λαό και στον εθνικό μας πλούτο, που κακώς - πολύ κακώς - τον αγνοούν επιδεικτικά».
 

ZENITH