Skip to main content

Τον Μάιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος, που θα υποβληθεί και θα ψηφιστεί από την ελληνική βουλή τον Μάιο, θα αφορά τα επενδυτικά σχέδια από το 2011 και μετά, δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Λ.Κατσέλη.
Το Μάιο θα υποβληθεί στη Βουλή και θα ψηφιστεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος, ανακοίνωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η κ. Λούκα Κατσέλη, αφού απέρριψε τα περί καθυστερήσεων στη θεσμοθέτησή του, σημείωσε ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα αφορά τα σχέδια από το 2011 και μετά. Ερωτηθείσα για την προτεινόμενη διάταξη του φορολογικού ν/σ για παρακράτηση του 8% στα τιμολόγια, σημείωσε ότι κάθε μέτρο πρέπει να αξιολογείται στο σύνολο των ρυθμίσεων και πρόσθεσε ότι «αξιολογείται από τον αρμόδιο υπουργό και αφήστε να δούμε πώς θα το τροποποιήσει αν θα το τροποποιήσει».

Επιπλέον, υποστήριξε πως είναι λάθος να περιμένουμε να μειωθούν αυτόματα τα spreads, τονίζοντας ότι αυτό θα γίνει σταδιακά, με την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

ZENITH