Skip to main content

Τοπαλίδης: Λάθος η αποχώρηση Κάμπος

«Λάθος» χαρακτήρισε τη φυγή του Πάουλο Κάμπος και την ολική αλλαγή του τεχνικού επιτελείου του Άρη, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κιτρίνων», Γιάννης Τοπαλίδης.

«Λάθος» χαρακτήρισε τη φυγή του Πάουλο Κάμπος και την ολική αλλαγή του τεχνικού επιτελείου του Άρη, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κιτρίνων», Γιάννης Τοπαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τοπαλίδη:

«Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Άρη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανεβεί η ομάδα στη Β’ Εθνική. Μακάρι βέβαια να ανέβει η ομάδα».

Για την αποχώρηση του Κάμπος: «Όλο το τιμ που λειτουργούσε τότε πήγαινε την ομάδα να την ανεβάσει κατηγορία, πιστεύω ήταν λάθος να αλλάξει όλο το τιμ. Βέβαια αυτά είναι αποφάσεις της διοικήσεως».

Για το τι μπορεί να κάνει ο Καλαϊτζίδης: «Πολύ πιθανόν να μπορέσει να βελτιώσει την κατάσταση, αλλά και πριν με Καλαϊτζίδη δεν πήγαινε τόσο καλά η ομάδα. Δική τους είναι η ομάδα, όποιον θέλουν έχουν προπονητή όποιον θέλουν τον διώχνουν».

Για το τι χρειάζεται για να ανέβει ο Άρης: «Πρέπει να κοιτάξουν οι άνθρωποι που είναι στο τιμόνι της ομάδας να αλλάξουν την κατάσταση. Όταν ήμουν εγώ είχα πει ότι ο Πανσερραϊκός είναι πολύ πιθανό να ανέβει και σε τηλεοπτική εκπομπή είχα τονίσει ότι δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα ανέβει ο Άρης κάτι που το είχαν όλοι ως δεδομένο».

Για το πως γίνεται ο Άρης με τριπλάσιο μπάτζετ να μην μπορεί να χτυπήσει τον Πανσερραϊκό: «Δεν έχει σχέση το μπάτζετ, αυτό που έχει σημασία είναι τι κινήσεις έχει κάνει ο καθένας. Το μπάτζετ δεν έχει καμία σχέση. Δεν κερδίζεις με το μπάτζετ στο γήπεδο. Το μπάτζετ σίγουρα βοηθάει αλλά δεν είναι απόλυτο».

ZENITH