Skip to main content

Τοπαλίδης: Ο Άρης τον πρώτο λόγο για την άνοδο

Στη μάχη που δίνει ο Άρης για την άνοδό του στη Football League, αναφέρθηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Στη μάχη που δίνει ο Άρης για την άνοδό του στη Football League, αλλά και στις πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδας από το πόστο του σκάουτερ, αναφέρθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Κιτρίνων, Γιάννης Τοπαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αναλαμβάνω ακόμα πόστο στην Εθνική ομάδα.  Πήγα είδα απλά το παιχνίδι της Ρουμανίας με τα Νησιά Φερόε όμως δεν έχει γίνει κάποια επαφή  για να αναλάβω συγκεκριμένο πόστο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ από την ημέρα που έφυγα  δεν έχω σταματήσει να είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους της Εθνικής.

Για το αν θα γυρίσει στην Εθνική: «Ήμουν δέκα χρόνια στην Εθνική ομάδα έχω γαλουχηθεί σε αυτή την ομάδα αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι θα το κάνω 100%»

Για τον Άρη: «Πριν από λίγο καιρό ήμουν πεπεισμένος ότι θα ανέβει ο Πανσερραϊκός. Τώρα ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Καλή ομάδα είναι και η Καβάλα αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να ανέβει. Εφόσον κέρδισε τον Πανσερραϊκό ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

ZENITH