Skip to main content

Τραγικός θάνατος πεντάχρονου στην Κύπρο

Σοκ σε ολόκληρη την Κύπρο προκαλεί η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε, πιθανότατα από θερμοπληξία, στο αυτοκίνητο του πατέρα του.
Σοκ σε ολόκληρη την Κύπρο προκαλεί η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε -πιθανότατα από θερμοπληξία- στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην εργασία του, ξεχνώντας το γιο του στο όχημα.

Το παιδάκι είχε παραμείνει για 8 σχεδόν ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος στο δρόμο για να μεταφέρει το παιδί στο νηπιαγωγείο, κλήθηκε εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται, λόγω επείγοντος περιστατικού.

Στην προσπάθειά του να σώσει άλλες ζωές, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το θυμήθηκε μόνο αργά χθες το απόγευμα, όταν το αναζήτησε η μητέρα του. Την ενημέρωσαν, μάλιστα, από το νηπιαγωγείο και της είπαν ότι το παιδί δεν είχε πάει καθόλου.

Η μητέρα επικοινώνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε ότι το παιδί ήταν για ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητό του. Όταν νοσοκόμοι πήγαν στο αυτοκίνητο, το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, αυτό κατέστη αδύνατο, ενώ δίπλα στο παιδί βρέθηκε ένα άδειο μπουκαλάκι νερού.

ZENITH