Skip to main content

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν με φορτηγό, στον Πολύμυλο, κοντά στα σύνορα της Βέροιας με την Κοζάνη.

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό, στη σήραγγα του Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, προσέκρουσε για άγνωστους ακόμη λόγους στο πίσω μέρος του φορτηγού, έχοντας ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι τρεις επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, ένας άνδρας 25 ετών και δύο γυναίκες 23 και 28 ετών). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δυστύχημα ενεπλάκη ακόμα ένα ΙΧ, ενώ ο 35χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος σώθηκε από τη σύγκρουση, ωστόσο με βαριά τραύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, στο μοιραίο ΙΧ επέβαιναν δύο ζευγάρια, ένα από τα οποία, ο βαριά τραυματισμένος οδηγός και η 28χρονη που ανασύρθηκε νεκρή, λίγη ώρα πριν είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ οι δύο άλλοι άτυχοι νέοι παρέστησαν ως μάρτυρες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και το ΕΚΑΒ.

Η κυκλοφορία είχε διακοπεί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει αποκατασταθεί.

ZENITH