Skip to main content

Τραπεζώματα και καφεδάκια από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Προσπαθούν να κρατήσουν ζεστό τον κομματικό μηχανισμό, τα στελέχη και τη βάση. Συνεχείς οι συναντήσεις. Πολιτικοί προβληματισμοί μεταξύ εσπρέσο και χταποδιού…

του Τάσου Τασιούλα

Παίρνουν και δίνουν τα… τραπεζώματα των βουλευτών της ΝΔ της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, στα οποία συζητούνται με στελέχη του κόμματος και ειδικά της βάσης τα θέματα της επικαιρότητας, η πολιτική κατάσταση και φυσικά οι εσωκομματικές εξελίξεις.

Οι βουλευτές προσπαθούν αφενός να αφουγκραστούν τις απόψεις του κόσμου της ΝΔ και το κλίμα που επικρατεί, αφετέρου να ευχαριστήσουν όλους τους ανθρώπους του κομματικού μηχανισμού, για τη στήριξη που τους παρείχαν στις πρόσφατες εκλογές.

Ήδη καταγράφονται πολλοί καφέδες από τους Κώστα Γκιουλέκα και Σταύρο Καλαφάτη, οι οποίοι μάλιστα είχαν και ιδιαίτερες συνομιλίες κατά μόνας με συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, όπως και του Σάββα Αναστασιάδη.

Από κοντά και ο Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος είχε ήδη δυο τραπέζια με στελέχη από τη βάση του κόμματος, πρώτα της δυτικής Θεσσαλονίκης και μετά της ανατολικής, ενώ τη Δευτέρα έχει και τρίτο… τραπέζωμα όπως μαθαίνουμε για τα στελέχη της επαρχίας Λαγκαδά.

Οι βουλευτές πάντως έγιναν αποδέκτες παραπόνων για την ήττα στις εκλογές, προβληματισμών για τις πολιτικές εξελίξεις και ανησυχιών για την πορεία της ΝΔ και για τις μετεκλογικές επιλογές.

Εκτός φαγητού και καφέ φαίνεται να  έμεινε προς το παρόν μόνο η Έλενα Ράπτη, για την οποία δεν είχαμε κάποια ανάλογη πληροφόρηση…

ZENITH