Skip to main content

Τραυματισμός σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Σκηνή δράσης βγαλμένη από αστυνομική ταινία θύμισε η καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους καταδιωκόμενους, τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά και συ
Σκηνή δράσης βγαλμένη από αστυνομική ταινία θύμισε η καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους καταδιωκόμενους, τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα δε σταμάτησε, στην οδό Δαβάκη, σε σήμα μοτοσικλετιστών της Ομάδας «Ζ» για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, ώστε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν. Στην περιοχή της Καλλιδοπούλου, τα δύο άτομα άφησαν το όχημα τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Ο συνοδηγός, που κατείχε όπλο και τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από την ανταλλαγή πυροβολισμών, συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο οδηγός του οχήματος διέφυγε και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δεν τραυματίστηκε πολίτης ή αστυνομικός.

ZENITH