Skip to main content

Τριήμερο ποδηλάτου στη Θεσσαλονίκη

Με ποδήλατα όλων των κατηγοριών και αναβάτες κάθε ηλικίας θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη το τριήμερο 25-27 Ιουνίου, στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων της 75ης ΔΕΘ.
Με ποδήλατα όλων των κατηγοριών και αναβάτες κάθε ηλικίας θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη το τριήμερο 25-27 Ιουνίου, στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων της 75ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), που θα έχουν αφιέρωμα στα αγαπημένα δίτροχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Helexpo ΑΕ, η 75η ΔΕΘ προωθεί το ποδήλατο, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ο ποδηλάτης», ενώ θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, από τις 19.00 μέχρι και τις 21.00, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ποδήλατο και να κερδίσουν δώρα, κατά τις εκδηλώσεις στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το Σάββατο και την Κυριακή, στο πλαίσιο του «Ballistic cup 2010», οι δύο φορείς διοργανώνουν αγώνες «4 x cross» στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 19.00, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, χωρίζονται στις κατηγορίες «Παίδων», «Παμπαίδων» και «Μίνι» και θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένη για τον αγώνα διαδρομή.

ZENITH