Skip to main content

Τσίπρας: Δώστε μας ολόκληρη την ευκαιρία

Δεν διεκδικούμε τίποτα για εμάς, γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα πάντα για όλους, τόνισε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας καθαρή εντολή και ισχυρή αυτοδυναμία.

Θέλουμε την πρώτη μας ευκαιρία και την θέλουμε όλη, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην τελευταία προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτοδυναμία για να τον εγκλωβίσουν. Να τον έχουν όμηρο ώστε να νοθεύσουν το πρόγραμμα και τους στόχους του», τόνισε ο κ. Τσίπρας και ζήτησε εκ νέου καθαρή εντολή και ισχυρή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως είπε, «δεν θα είναι λευκή επιταγή, θα είναι μία νέα πολιτική συμφωνία».

«Είμαστε μισό βήμα από την αυτοδυναμία. Που δεν θα είναι αλαζονεία, δεν θα είναι ανάθεση. Θα είναι ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Χωρίς να μας εκβιάζουν τα κόμματα του μνημονίου και τα κόμματα του σωλήνα της διαπλοκής» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας πως «κλείνει σήμερα μία προεκλογική εκστρατεία που άφησε δύο αποτυπώματα. Το ένα είναι το δικό μας αποτύπωμα. Αυτό της μεγάλης αριστερής και δημοκρατικής παράταξης. Της νέας κοινωνικής πλειοψηφίας. Και από την άλλη μεριά το αποτύπωμα του κ. Σαμαρά. Το αποτύπωμα μίας κυβέρνησης ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων που ενορχήστρωσε και υπηρέτησε την πιο χυδαία προεκλογική καμπάνια που έχει γίνει ποτέ».

«Σε αυτήν την εκλογική μάχη συγκρούστηκαν δύο κόσμοι» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και εκτίμησε ότι «στις 25 Γενάρη μπαίνουν οι τίτλοι τέλους. Η υπομονή του λαού τελείωσε. Και μαζί της τελειώνει το πολιτικό προσωπικό των μνημονίων, της διαπλοκής και της υποτέλειας» είπε.

«Έχουμε αγάπη για την Ελλάδα και το λαό μας. Έχουμε το δίκιο μαζί μας και όχι νόμο το άδικο. Δεν διεκδικούμε τίποτα για εμάς. Γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα πάντα για όλους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ZENITH