Skip to main content

Τσίπρας: Η συγκέντρωση αλληλεγγύης μας έδωσε δύναμη

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στο Twitter και στο Facebook φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν υπέρ της Ελλάδας εκατοντάδες διαδηλωτές, έξω από την καγκελαρία στο Βερολίνο.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης και της Ελλάδας εκατοντάδες διαδηλωτές, έξω από την καγκελαρία στο Βερολίνο, το απόγευμα της Δευτέρας, ανάρτησε στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας.

«Στο Βερολίνο συναντηθήκαμε με την κ. Μέρκελ. Η συγκέντρωση αλληλεγγύης Ελλήνων και Γερμανών μας γέμισε δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση συμπαράστασης οργανώθηκε από το αριστερό κόμμα Die Linke και πραγματοποιήθηκε ενώ αναμένονταν η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, είχαν αναρτήσει πανό και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ακόμη και όταν ο κ. Τσίπρας και η κ. Μέρκελ επιθεωρούσαν το τιμητικό άγημα.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, φθάνοντας με τη συνοδεία του, πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο και χαιρέτισε από κοντά τους διαδηλωτές.

ZENITH