Skip to main content

Τσίπρας καλεί Ψωμιάδη στο Μαξίμου!

Ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός, και οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στις 16:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης που στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε τονίσει πως αν για το καλό της Πατρίδας πρέπει να γίνουμε όλοι αριστεροί αυτός θα το έκανε πρώτος, ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός για εθνική συστράτευση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου που παρέμεναν κλειστές επί Αντώνη Σαμαρά, ανοίγουν με Αλέξη Τσίπρα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, μακριά και πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις», σχολίασε σχετικά ο κ. Ψωμιάδης.

Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματική είδηση, αλλά για την πρωταπριλιάτικη που διέρρευσε ο κ. Ψωμιάδης. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ. Θα ήταν πρόβλημα μια απλή συνάντηση του πρωθυπουργού στο Μαξίμου με τον Πανίκα, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι των ίδιων πολιτικών απόψεων, αλλά και καλός φίλος, με τον υπουργό Άμυνας;

ZENITH