Skip to main content

Τσίπρας: Περιμέναμε πέντε χρόνια, ας περιμένουμε πέντε λεπτά (φωτο+vid)

Ρεκόρ προσέλευσης ξένων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων στο εκλογικό τμήμα, όπου ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας. Ανέβηκε σε καρέκλα για να κάνει δηλώσεις τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς καταγράφηκε ρεκόρ προσέλευσης ξένων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στο εκλογικό κέντρο εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων από οπαδούς του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός. Η αίθουσα που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ήταν «πλημμυρισμένη» από δημοσιογράφους Έλληνες και ξένους, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ. Μάλιστα, λόγω του πλήθους ο κ. Τσίπρας πέρασε με δυσκολία μέσα στην αίθουσα, ενώ πανικός επικράτησε και όταν επιχείρησε να κάνει δηλώσεις.  «Περιμέναμε πέντε χρόνια και να περιμένουμε πέντε λεπτά δεν πειράζει» σχολίασε ο κ. Τσίπρας, ενώ περίμενε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να τακτοποιηθούν για να ξεκινήσει τις δηλώσεις. Τελικά ο κ. Τσίπρας ανέβηκε σε καρέκλα για να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα, επανέλαβε στα αγγλικά τις δηλώσεις του.

«Θέλω να επισημάνω ότι σήμερα ο λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα για την επιστροφή της ελπίδας και τον τερματισμό του φόβο και την επιστροφή της ελπίδας» τόνισε. Όπως είπε, «το δίλλημα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πιο καθαρό από άλλοτε. Σήμερα αποφασίζουμε αν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Τρόικα, για να υλοποιηθούν οι πολιτικές του κ. Σαμαρά ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό».

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σήμερα θα ειναι μια ιστορική μέρα.

 
Image
tsipraspanikos
 
 
Image
tsipraskalpi
 
 
Image
2230693
 
Business Story
Off

ZENITH