Skip to main content

William Hill: Τέρμα στα στοιχήματα για Grexit

Σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το εάν η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015 καθώς και και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα αφήσει τη νομισματική ένωση, η Willia

Σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το εάν η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015 καθώς και και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα αφήσει τη νομισματική ένωση, η στοιχηματική εταιρία William Hill, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της.

«Έχουμε μειώσει τις αποδόσεις για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη το 2015. Έχουν φτάσει από το 5/1 στο 3/1», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας. «Είναι πλέον όλο και πιο πιθανό να ξεκινήσουν τη διαδικασία αποχώρησης πολύ σύντομα», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ποντάρει στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη μέχρι το τέλος του έτους, κι έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε το ποντάρισμα μέχρι να ληφθεί μια απόφαση ή μέχρι να περάσει αυτό το σημείο καμπής και να προταθεί ένα σχέδιο για την παραμονή της χώρας εντός της ευρωζώνης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Telegraph

ZENITH