Skip to main content

Ξανά υποψήφιος στην Καλαμαριά ο Κλυνν

Ως ανεξάρτητος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο με σχετική επιστολή.
Ως ανεξάρτητος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο με σχετική επιστολή.

«Θα συμμετέχω ξανά στις Δημοτικές εκλογές του 2010 εξαιτίας αυτού που ακούω από τα στόματα των Καλαμαριωτών τα τέσσερα τελευταία χρόνια που ζω και εργάζομαι στη γενέτειρά μου, «ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για την Καλαμαριά»», αναφέρει σχετικά ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Ανεξάρτητη παρέμβαση πολιτών Καλαμαριάς» ονομάζει την ανεξάρτητη κίνησή του για τον δήμο ο γνωστός ηθοποιός.

«Όλες οι «αμιγώς κομματικές δημοτικές παρατάξεις» που βρέθηκαν στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου ότι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν και οι πολίτες είναι σε θέση, καλύτερα από κάθε άλλο, να αξιολογήσουν το μέγεθος της προσφοράς τους. Ο λαός της Καλαμαριάς, όπως και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός, έχει πλέον πεισθεί ότι ο ασφυκτικός εναγκαλισμός κόμματος και Δημοτικής αρχής μοιραία οδηγεί την τοπική αυτοδιοίκηση σε παραλυσία. Μια νέα, πιο υγιής, πιο παραγωγική, πιο συλλογική, πιο δημοκρατική εποχή διαφαίνεται… Κι αυτή τη «νέα εποχή» καλούμαστε όλοι κάτω από συνθήκες αντίξοες για τη χώρα μας να υπηρετήσουμε», συνεχίζει ο κ. Τριανταφυλλίδης, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους της Καλαμαριάς να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Μετά την απόφαση του κ. Τριανταφυλλίδη να κατέβει ανεξάρτητος στις δημοτικές εκλογές χωρίς τη στήριξη της ΝΔ, το όνομα που ακούγεται πλέον ως κυριότερου διεκδικητή του γαλάζιου χρίσματος είναι αυτό του νομαρχιακού συμβούλου  Γιάννη Χαραλαμπίδη.

ZENITH