Skip to main content

Χαρίσης: Συγκεντρωμένοι στους στόχους μας

Ο Άρης μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του για το αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall» και ο Κώστας Χαρίσης συνιστά μεγάλη προσοχή.

Τη μεγάλη προσοχή των συμπαικτών του εφιστά ο Κώστας Χαρίσης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Κόροϊβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall».

Ο έμπειρος σέντερ των «Κιτρίνων» επισήμανε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη για να φτάσει στη 13 νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Ο Κόροϊβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσθήκες του», τονίζει Χαρίσης και συνεχίζει:

«Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Παράλληλα, ο 35χρονος άσος του Άρη υπογραμμίζει πως «είναι ένα από τα ιδιαίτερα παιχνίδια ψυχολογίας. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, εξηγεί ότι «κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό το μότο, να μην παρεκκλίνουμε απ' αυτό και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, αφού το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί».

ZENITH